L’Agència Balear de l’Aigua informa d’una avaria en la xarxa de distribució d’aigua dessalada al municipi de Sant Josep

L’empresa pública i l’Ajuntament actuen de forma coordinada per garantir el subministrament

L’Agència Balear de l’Aigua ha informat, aquest dijous, d’una avaria en la xarxa de distribució, que ha provocat la reducció del subministrament d’aigua dessalada en el municipi de Sant Josep. Per reparar-la amb la major brevetat possible, s’està treballant amb torns de 24 hores.

L’empresa pública està coordinada en tot moment amb l’Ajuntament per garantir el subministrament. Des del consistori es proporcionarà aigua de pou de forma extraordinària fins que es pugui restablir l’abastiment amb aigua dessalada.

Cal recordar que l’Agència Balear de l’Aigua és la responsable d’abastir els cinc municipis de l’illa a través de les seves tres dessaladores, proporcionant gairebé el 70% del consum total d’Eivissa. Des de l’empresa pública incideixen en la necessitat d’utilitzar aigua dessalada per garantir la recuperació dels aqüífers de l’illa.